به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل روز چهار شنبه در آیین جشن ورودی این دانشجویان اظهار کرد: راه اندازی داشکده دارو سازی یک مطالبه چندین ساله بود که در نهایت به ثمر نشست.
حسین قربانی گفت: در حال حاضر ۳۳ دانشجو از سراسر کشور برای تحصیل در این رشته در بابل پذیرش شدند که این تعداد در ترم های بعدی افزایش خواهد یافت.
وی با بیان این مطلب که رشته دارو سازی از جمله رشته های مورد نیاز کشور است، ادامه داد: طبق برنامه تعیین شده در ۶ سال آینده حدود ۶۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بابل فارغ التحصیل می شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: با راه اندازی دانشکده داروسازی و جذب دانشجویان جدید، این دانشگاه نیاز به ۱۰ هزار متر مربع فضای آموزشی و آزمایشگاهی دارد که این زیرساخت باید فراهم شود.
قربانی با اشاره به این مطلب که دانشگاه علوم پزشکی بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور نیاز به دانشکده دارو سازی داشت، اظهار کرد: دانشکده دارو سازی یکی از نگین های دانشگاه محسوب می شود که در ارتقای رتبه بندی های بین المللی اثر بخش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ممتاز استادان این دانشگاه و پزشکان برجسته، جذب دانشجویان خارجی در رشته دارو سازی یکی از اولویت های مهم دانشگاه محسوب می شود که در این مسیر گام های موثری برمی داریم.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ اولین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.
این دانشگاه در منطقه جنوب شهر بابل و در ابتدای خیابان کشاورز واقع است. این دانشگاه در زمینی حدود ۴۰ هکتاری واقع شده است که مملو از درخت های هیرکانی به همراه درخت های نارنج، پرتقال و سیب است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل شامل هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز ۲ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی دارا می باشد که سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستان ها بستری می شوند.
در زمان حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار بیش از ۲۰ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کردند.