گزارش ایسنا از واکنش‌ کنکوری‌ها به مصوبات کنکوری

دور راهی درس خواندن «تستی» برای کنکور یا «تشریحی» برای کسب معدل بالا در امتحانات نهایی؟

دور راهی درس خواندن «تستی» برای کنکور یا «تشریحی» برای کسب معدل بالا در امتحانات نهایی؟

مصوبات و تصمیمات کنکوری‌ یک سال گذشته درباره تاثیر معدل و سوابق تحصیلی و آخرین آن مبنی بر افزایش دروس امتحان نهایی پایه یازدهم به ۱۱ درس و ... ، با انتقادات و واکنش‌های مختلفی از سوی دانش‌آموزان و داوطلبان مواجه شده است و خواستار اصلاح آن هستند.

به گزارش ایسنا، تاثیر قطعی معدل در کنکور، امکان ترمیم معدل صرفا یک بار برای هر داوطلب، ذخیره تراز کنکوری‌های سال ۱۴۰۲ برای ۱۴۰۳، محرومیت پذیرفته شدگان درکنکور ۱۴۰۲ از شرکت مجدد در کنکور و تغییر تعداد مواد امتحانی از ۱۱ درس به شش درس و سپس لغو آن؛ از جمله مصوبات و تصمیم‌گیری‌ها در مورد نحوه برگزاری کنکور کارشناسی است که در سال گذشته باعث ثبت ۷۰۲ پیام‌ مردمی در سامانه ارتباط مردم با دولت (سامد) شده است.

تاثیر معدل در کنکور با ۶۹ درصد فراوانی بیشترین محور تماس‌های مردمی بود و پس از آن شرکت مجدد در کنکور پذیرفته شدگان ۲۵ درصد  تماس‌ها و مخالفت با مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش ۶ درصد تماس‌ها را به خود اختصاص دادند.

دور راهی درس خواندن «تستی» برای کنکور یا «تشریحی» برای کسب معدل بالا در امتحانات نهایی؟

* بر اساس داده‌های مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری، از جمله موضوعات اعتراض به «تاثیر معدل در کنکور» می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- اعتراض به اضافه شدن هزینه‌های ناظر به «ترمیم معدل» به سایر هزینه‌های کنکور

- نارضایتی از نابسامانی و بی‌توجهی به اعتراضات مردمی در مورد شیوه جدید کنکور از جمله تأثیر قطعی معدل در کنکور

- بسته شدن راه رسیدن به اهداف علمی از طریق دانشگاه برای دانش‌آموزان معدل پایین

- سردرگمی دانش‌آموزان در نحوه درس خواندن (تستی) برای کنکور و یا ( تشریحی) برای کسب معدل بالا در امتحانات نهایی

- اعتراض به اجبار دانش‌آموزان  پشت کنکور به شرکت در امتحان نهایی سال ۱۱و۱۲ و همزمان امتحان کنکور در سال ۱۴۰۴

- سلب امکان راهیابی دانش‌آموزان دهه ۸۰ و قبل از آن به دانشگاه‌ها با مصوبه جدید و تاثیر قطعی معدل

- افت نمرات دانش‌آموزان و آسیب روحی به جهت  فقدان زیر ساخت‌های درست و اصولی برای برگزاری و تصحیح برگه‌های آزمون‌های نهایی

- افزایش بی‌انگیزگی و اضطراب خانواده‌ها و دانش‌آموزان به دلیل تصحیح اوراق امتحانی در شرایط نابرابر و سلیقه‌ای

- اجحاف در حق دانش‌آموزان روستایی به دلیل نابرابری امکانات آموزشی در شهر و روستا

- ناتوانی دانش‌آموزان مدارس دولتی در رقابت با دانش‌آموزان غیر دولتی و در نهایت طبقاتی شدن تحصیل در دانشگاه‌های برتر

- درخواست از رییس‌جمهور به عنوان رییس شورای عای انقلاب فرهنگی برای تغییر مصوبه ناعادلانه تأثیر معدل

- رواج شیوه‌های نادرست و رایزنی والدین با افراد ذی‌نفوذ در مدارس جهت کسب نمره‌ بالا و زیر سوال رفتن عدالت آموزشی

- شیوع افسردگی و حتی تهدید به خودکشی بین دانش‌آموزان ناموفق در امتحانات نهایی

- غیر علمی، غیر عاقلانه، غیر عادلانه و غیر منصفانه دانستن مصوبه "ترمیم معدل" از نظر دانش‌آموزان

- در نظر گرفتن "فرصت یک بار ترمیم معدل در تمام طول عمر" مغایر با اصول عدالت آموزشی و فرصت‌های برابر

- تمرکز داوطلبان روی کنکور و غافل شدن از امتحان مدرسه و از دست رفتن فرصت ترمیم

- انتقاد به اجرای دو ساله مصوبه و سپس لغو آن (درصورتی که مصوبه ایراد دارد چرا دو سال باید اجرا شود؟)

- درخواست افزایش تعداد فرصت انجام ترمیم معدل (دو بار یا بیشتر)

- نبود فرصت شرکت در کنکور برای کسانی که در سال‌های گذشته از دبیرستان فارغ‌التحصیل شده‌اند

- درخواست اعمال ترمیم معدل فقط برای فارغ‌التحصیلان نظام جدید

- سختی مضاعف شرکت در امتحانات دو پایه یازده و دوازده برای متقاضیان تغییر رشته

- انتقاد به تغییر کتب پایه یازدهم و الزام دانش‌آموزان به مطالعه آنها برای ترمیم معدل

- تناقض اظهارات اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد کوتاه شدن دست مافیای کنکور با ایجاد راه‌های جدید تجارت و کاسبی از داوطلب کنکور با مصوبه "ترمیم معدل"

- اظهار سختی شرکت در امتحان ۲۲ کتاب دروس پایه یازدهم در یک ماه

- تغییر کتب درسی و بار مضاعف خواندن برای خواندن کتاب جدید برای پشت کنکوری‌ها

* درخصوص موضوعات «شرکت مجدد در کنکور پذیرفته‌شدگان» نیز به موارد زیر اشاره شده است:

- نارضایتی از امکان شرکت پذیرفته شدگان کنکور ۱۴۰۲ بدون محدودیت در کنکور ۱۴۰۳ (حتی کسانی که اکنون مشغول تحصیل در دانشگاه هستند و عملا یک صندلی در دانشگاه را اشغال کرده‌اند)

- نبود همترازی بین کنکور ۱۴۰۳ و ۱۴۰۲

- اعتراض به ذخیره تراز کنکوری‌های سال گذشته و ضایع شدن حق کنکوری‌های‌ سال جاری و افزایش چندین برابری رتبه آنان با تراز مشابه با سال گذشته

- متفاوت بودن سطح سوالات در دو آزمون ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ و ناعادلانه بودن استفاده از سهیمه سال گذشته برای داوطلبان

- افزایش شمار داوطلبان و سخت‌تر شدن رقابت و پذیرش در دانشگاه با ذخیره کردن تراز سال گذشته

- اعلام انتقاد و اعتراض شدید دانش‌آموزان پذیرفته شده انصرافی از کنکور ۱۴۰۲ به جهت عدم امکان انتخاب رشته‌ در سال ۱۴۰۳ باوجود پرداخت هزینه انصراف در سال ۱۴۰۲

- انتقاد به عدم اطلاع‌رسانی به‌موقع (هنگام ثبت‌نام برای کنکور ۱۴۰۳) در خصوص ممنوعیت انتخاب رشته برای پذیرفته‌شدگان انصرافی در سال ۱۴۰۲

- سردرگمی و بلاتکلیفی داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای نبود امکان شرکت مجدد باوجود صرف وقت برای مطالعه و آمادگی برای کنکور.

* «مخالفت با مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش و تغییر ۶ درس به ۱۱ درس» و اعتراض به آن:

- درخواست عطف به ماسبق نشدن قانون برای کنکوری‌های سال جاری

- اعتراض به تصمیم ناگهانی شورای عالی انقلاب فرهنگی درخصوص افزایش مواد امتحانی

- سردرگمی دانش‌آموزان و آشفتگی روحی و روانی آنان در پی تصمیم‌های آنی و بدون برنامه شورا

- انتقاد به رد مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

- درخواست از رئیس‌جمهور برای حمایت از جوانان و آینده‌سازان کشور با اقدام برای لغو مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی

- فشار مضاعف بر دانش‌آموزان برای شرکت در ۱۶ امتحان در خرداد و همزمان آمادگی برای کنکور

- رقابت ناعادلانه بین پشت کنکوری‌ها و دانش‌آموزان در حال تحصیل با این مصوبه

- کمی وقت برای مطالعه دروس اعلامی

به گزارش ایسنا، از ۷۰۲ پیام‌ مردمی ثبت شده در سامانه ارتباط مردم با دولت (سامد) بیشترین تعداد با ۱۱۱ پیام مربوط به استان تهران، استان فارس با ۵۱ پیام و استان آذربایجان شرقی با ۵۰ پیام است. همچنین کمترین پیام‌ها مربوط به استان هرمزگان و بوشهر هرکدام با ۴ پیام و یزد و خراسان جنوبی هرکدام با ۵ پیام است.

دور راهی درس خواندن «تستی» برای کنکور یا «تشریحی» برای کسب معدل بالا در امتحانات نهایی؟

دور راهی درس خواندن «تستی» برای کنکور یا «تشریحی» برای کسب معدل بالا در امتحانات نهایی؟

* در متن تعدادی از پیام‌های مردمی ثبت شده در سامانه ارتباط مردم با دولت (سامد) آمده است:

- دررابطه با امتحان مقطع دانش آموزان یازدهم چند ماه پیش تصمیم گرفته شد که چند تا از درس‌ها حذف شود (‌در کنکور نمراتش تاثیر نداشته باشد) و در امتحانات نهایی این چند درس‌ها خوانده نشود ولی اکنون چند روزی که تصمیم گرفته شده که کلیه دروس نهایی و در کنکور تاثیر دارد. این ظلم است که نزدیک امتحانات تصمیم تغییر می‌کند به  اندازه کافی استرس برای کنکور را دارند، تجدید نظر کنید.

- واقعا "اجبار دانش‌آموز پشت کنکور به شرکت در امتحان نهایی سال ۱۱و۱۲و همزمان امتحان کنکور در سال۱۴۰۴ برای آنهایی که در دوره آنها یازدهم امتحان نهایی نداشتند به معنی محرومیت از حقوق شهروندی و اساسی برای جوانان مظلوم مملکت می‌باشد. خواهشمند است از طریق شورای عالی آموزش کشور پیگیری و دستور رسیدگی فرمائید.

- طرحی را تصویب کردند که تاثیر معدل ۵۰ درصد بشود. با این طرح بدبختی بچه‌های روستایی و شهرستانی را رقم زدند سوالات نهایی جوری بود که معلمان مدارسمان هم جوابش را بلد نبودند چه برسد به بچه‌ها. برادر من شاگرد زرنگ کلاسشان بود و همه‌ی امتحاناتش هم خوب نوشته بود ولی معلوم نیست بر چه اساسی اصلاح کردند همه‌ی نمراتش پایین است؛ بچه از استرس نابود شده است. دانش‌آموزان در دو راهی گیر افتادند نمی‌دانند به خاطر کنکور «تستی» بخوانند یا به خاطر امتحانات نهایی «تشریحی» بخوانند با این وضع استرس همه‌ بچه‌ها را نابود می‌کنند. عاجزانه تقاضا می‌کنم به ما روستایی‌ها رحم کنید و کاری کنید از بلاتکلیفی دربیایم. کاری کنید کنکور مثل چند سال قبل با تاثیر مثبت معدل برگزار شود نه تاثیر ۵۰ درصدی. اگر با این وضع پیش برود شاگرد زرنگ‌ها از درس زده می‌شوند و تنبل‌ها در بهترین دانشگاه‌ها و بهترین رشته‌ها درس می‌خوانند. عاجزانه تقاضا می‌کنم به بچه‌های ما رحم کنید و طرح تاثیر ۵۰ درصدی معدل را لغو کنید.

- به رئیس‌جمهور بفرمایید به عنوان رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی، مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور را لغو کنند. به خدا این مصوبه با عدالت آموزشی در تضاد است و استرس دانش‌آموزان را بیشتر کرده است.

- با توجه به تراز سیوی‌ها سال ۱۴۰۲رتبه بچه‌های کنکور ۱۴۰۳ در تمام رشته‌ها ۱.۵ تا دو برابر شده با تراز مشابه در سال‌های قبل رتبه‌های بهتری کسب می‌کردند و رشته‌های برتر قبول می‌شدند امسال همه چیز به ضرر کنکوری‌های شد هم نحوه محاسبات تراز و هم تراز سیوی‌های سال قبل و.... مصوبه ۲۰ شهریور هم در خصوص تعدیل شرایط و ظرفیت‌ها اجر نشده است، از طرف دیگر کنکوری‌های امسال امکان سیو تراز را ندارند اینطور اگر بخواهند دوباره کنکوری بدهند یا پشت کنکوری بمانند باید نهایی سال یازدهم را هم بدهند خیلی شرایط سخت شده برای بچه‌ها ،خصوصا چند هزار نفر اول هر گروه آزمایشی که همه از بهترین‌ها هستند حیف است که نتوانند در رشته دلخواه درس بخوانند.

- سال گذشته کنکور شرکت کردم و در رشته پزشکی پذیرفته شدم. طبق قانون می‌توانستم امسال هم در کنکور شرکت کنم. بنده نیز از رشته پزشکی انصراف دادم و ۳۰۰ میلیون هم جریمه دادم و امسال مجددا شرکت کردم تا داروسازی بخوانم اما یک‌باره قانون را تغییر داده‌اند و می‌گویند کسانی که سال گذشته در سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرفته شده‌اند امسال حتی در صورت شرکت در کنکور هم نمی‌توانند انتخاب رشته کنند. تکلیف ما چیست که از هر دو طرف جا ماندیم؟ خواهش می‌کنم منعکس نمایید تا افرادی مانند ما را قبول کنند. ما جزء افرادی نیستیم که تراز سال گذشته را سیو کرده‌اند. امسال در رقابت شرکت کردیم و بابت انصراف هم جریمه شدیم. خواهش می‌کنم پیگیری کنید. آینده ما در گرو این تصمیم است.

- دانش آموز فارغ‌التحصیل هستم که پشت کنکور مانده‌ام ولی به خاطر شرایطی که سازمان سنجش گذاشته کاملا بی‌انگیزه شده‌ام. چطور می‌توانم در خرداد امتحانات یازدهم را ایجاد سابقه کنم و دوباره امتحان بدهم و در کنار آن دوازدهم را هم ترمیم کنم؟ چون تراز نمرات پارسال تغییر می‌کند و کمتر می‌شود و من نمی‌توانم اعتماد کنم. می‌بینیم که دارید تلاشتان را می‌کنید کنکور ۱۴۰۵ تغییر کند. ولی خواهش می‌کنم برای ۱۴۰۴ هم کاری کنید. خیلی تحت فشار روانی و استرس هستیم و اکثراً بچه‌هایی که قرار است آینده این مملکت دستشان باشد حتی دارو مصرف می‌کنند. دانش‌آموز تجربی بودم که می‌خواهم روانشناسی بخوانم ولی با این اوصاف فکر می‌کنم باید به دانشگاه آزاد راضی باشم و قید دولتی را بزنم. بدبختانه و تمام ۱۲سال شاگرد اول بودن و ممتاز بودنم را فراموش کنم. آقای پزشکیان لطفاً برای مایی که قربانی تفکرات شدیم و حالا هم قربانی ناعدالتی کنکور، کاری کنید.

- شورای عالی آموزش و پرورش  قبل از نوروز ۱۴۰۴ برای دانش آموزان پایه یازدهم اعلام کرد که باید شش تا درس را امتحان نهایی بدهند. ولی شورای انقلاب فرهنگی در تاریخ  ۱۸ فروردین گفتند باید ۱۱ تا درس را امتحان نهایی بدهند. دانش آموزان در تعطیلات عید روی شش تا درس وقت گذاشتند و شش تا درس را خواندند، اگر می‌دانستند قرار است یازده تا درس را امتحان بدهند، وقت روی ۱۱ تا درس می‌گذاشتند. در حقیقت دانش آموزان وقت طلایی عید را برای درس خواندن از دست دادند. مگر دانش‌آموزان، موش آزمایشگاهی هستند که هر روز یک دستور جدید را برای آنان ابلاغ می‌کنند؟ چرا انقدر با روح و روان دانش آموزان و خانواده‌هایشان بازی می‌کنید؟

- اطلاعی از اینکه فرصت مجدد ترمیم یک بار است نداشتم و درحین خدمت سربازی بودم بلافاصله بعد خدمت سربازی امتحان ترمیم شرکت کردم و نتیجه مطلوبی نگرفتم. حالا هیچ شانسی برای قبولی ندارم. زیرا ۴۰ درصد کنکور را از دست داده‌ام. حتی اگر تمام دروس را در کنکور ۱۰۰بزنم و یازدهم را هم ۲۰ بگیرم باز هم هیچ شانسی ندارم. لطفا حداقل دو بار فرصت ترمیم بدهید. درغیر این صورت ما هیچ شانسی نداریم و آینده ما نابود می‌شود. لطفا فقط اندکی به حال امثال ما توجه کنید که امیدی به جز این ندارند. به امید فرصتی دیگر برای جوانانی که هیچ راهی به جز این مسیر ندارند.

- علیرغم مصوبات اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان سنجش در ۴۰ روز قبل از کنکور اعلام کرده که فارغ‌التحصیلان قبل از ۱۴۰۳ نیز باید مجدد در ازمون نهایی سال یازدهم شرکت نمایند. مگر داریم بعد از چندین و چند سال برگزاری کنکور این بی‌نظمی و بی قانونی، چرا با روح و روان دانش اموزان بازی می‌کنند؟  دانش‌آموزان به اندازه کافی دچار استرس و مشکلات پنیک هستند و با این اخبار ضد و نقیض به این مشکلات دامن زده شده  است. خانواده دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل عاجزانه از جنابعالی استدعا داریم شخصا در این زمینه ورود نمایید.

- آقای رییس‌جمهور ما به صداقت شما رای دادیم چون به شما ایمان داشتیم ولی اکنون با بچه‌های کنکوری بازی شده و نمی‌گذارند تا درست درسشان را بخوانند آقای وزیر آموزش و پرورش گفتند که امتحانات نهایی برای پشت کنکوری‌ها انجام نمی‌شود حتی سخنگوی دولت هم به عنوان عیدی برای پشت کنکوری‌ها خبر داد و تایید کرد که پشت کنکوری‌ها سال یازدهم را ترمیم نخواهند کرد ولی در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ بیانه‌ای دادند از سازمان سنجش داده شد که سال یازدهم پابرجاست لطفا رسیدگی کنید چرا با افکار این جوان‌ها بازی می‌کنند؟ مگر شما دستور این جلسه و خروجی آن را به سازمان سنجش ابلاغ نکردید؟ چرا شب عیدی این همه با روحیه بچه‌ها بازی می‌شود؟.

- دانش آموزان پایه یازدهم اعتراض بر مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی داریم. طبق مصوبه قبلی می‌بایست در خرداد ۱۴۰۴ تنها شش درس را به صورت نهایی و با تاثیر قطعی در کنکور ۱۴۰۵ امتحان دهند و تمرکز اصلی ما بر روی همین شش درس بود این مصوبه جدید "طبق ماده ۶۲  آیین نامه داخلی جمهوری اسلامی ایران هر مصوبه تا ۶ ماه بعد از به تصویب رسیدن قابل تغییر نخواهد بود!!" یعنی نهایی کردن کل دروس یازدهم آن هم یک ماه مانده به امتحانات خرداد نه تنها خیانت به دانش‌آموزان هست بلکه یک کار غیرقانونی است. آیا منطقی است که یک ماه مانده به امتحانات خرداد به ما اعلام کنند؟ لطفا با در نظر گرفتن استرس و فشار روحی روانی و همچنین فشار درسی که روی دانش‌آموزان است این مصوبه را دوباره بررسی کنید.

-مادر یکی از دانش‌آموزانی هستم که پشت کنکور مانده‌اند و شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده که باید اینها درس‌های کلاس یازدهم را امتحان دهند چون در سال یازدهم این بچه‌ها امتحان نهایی نداشته‌اند. آیا در یک ماه می‌توان 30 کتاب را خواند و امتحان داد؟ فرزندم تپش قلب شدید پیدا کرده است. خواهش می‌کنم به این موضوع رسیدگی کنید.

انتهای پیام

لینک خبر

اخبار اجتماعی

تدوین برنامه‌های درسی با توجه به تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان ابتدایی

تدوین برنامه‌های درسی با توجه به تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان ابتدایی

تهران-ایرنا- بهره‌گیری از روش‌های فعال یادگیری مانند پروژه‌محوری، کار گروهی و یادگیری مبتنی بر مساله می‌تواند باعث افزایش مشارکت دانش‌آموزان شود، در این راستا معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که برنامه‌های درسی تدوین شده است که به تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان توجه دارد و امکان یادگیری بهتر را برای کودکان فراهم می‌کند.

نقش بریکس در حکمرانی زیست‌محیطی جهانی چیست؟

نقش بریکس در حکمرانی زیست‌محیطی جهانی چیست؟

خبرگزاری مهر

مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص نقش بریکس در حکمرانی زیست محیطی جهانی توضیحاتی ارائه داد.

آمادگی کامل هلال احمر برای مقابله با سیلاب احتمالی در ۱۷ استان

خبرگزاری مهر
تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای در برابر جرایم فراملی

تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای در برابر جرایم فراملی

خبرگزاری مهر

سخنگوی قوه قضاییه جزئیات سفر رئیس دستگاه قضایی به چین به منظور شرکت در بیستمین اجلاس روسای دادگاه‌های عالی کشورهای عضو شانگهای تشریح کرد.


لینک های ویژه


گوناگون

بهترین تعمیرگاه بنز در تهران

امداد خودرو مرودشت

امداد خودرو استان مرکزی


آخرین اخبار


ایرنا : تدوین برنامه‌های درسی با توجه به تفاوت‌های فردی دانش‌آموزان ابتدایی

ایسنا : انتقاد کاپیتان پیشین شمشیربازی: اپه به شدت سقوط کرده است/ سرنوشتش مثل فلوره می‌شود

ایسنا : مدیریت منابع آبی بر اساس واقعیت منابع و ذخائر آبی کشور انجام شود

ایسنا : ماجرای یک دوئل هوایی

ایسنا : پاسخ بانک مرکزی به ابهام آماری تراز پرداخت‌ها

مهر : رکود تورمی در بازار مسکن؛ نه خریدار توان دارد، نه فروشنده کوتاه می‌آید

مهر : حمله بالگردهای جنگی رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان در جنوب غزه

مهر : نقش بریکس در حکمرانی زیست‌محیطی جهانی چیست؟

مهر : نرخ پیشنهادی خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم ۲۴ هزار تومان اعلام شد

مهر : یارانه بیش از ۴۰۰ هزار نفر قطع شد

مهر : شکوفایی اقتصاد کشور از طریق بازارهای منطقه کار امکان پذیر است

ایرنا : رهاسازی ۴۷ میلیون مترمکعب آب سدهای خراسان‌شمالی برای مصارف حیاتی

ایرنا : جای خالی تابش پرتو اتم‌ها بر خوشه‌های طلایی ایلام

ایسنا : سقف پرداختی اعضای هیات علمی حذف شد/قانون جدید از ابتدای سال اجرایی می شود

ایرنا : دگردیسی قاچاق چوب در مازندران؛ پوشش خانوادگی تا حمل با خودروهای شخصی

ایرنا : هوای سالم تهران در اولین روز از اردیبهشت

تسنیم : برداشت غلط مسعود نیلی از جدول تراز پرداخت‌ها

ایرنا : از زمین‌گیر تا اوج‌گیر؛ عملیات نجات فرودگاه بجنورد

صدا و سیما : تولید ضدآفتاب‌های ایرانی با عملکرد محافظتی بالا

ایسنا : پیشنهاد ترامپ به روسیه و اوکراین: صلح کنید و پول درآورید!

تسنیم : رقابت الهلال و اینتر برای اینزاگی

ایرنا : عزم دولت برای پایان خاموشی‌ها در مناطق مرزی

مهر : صفحه اول روزنامه‌های اصفهان دوشنبه اول اردیبهشت ماه

تسنیم : بازده مثبت 5 ابزار سرمایه گذاری بورسی در هفته چهارم فروردین

تسنیم : 2 هزار میلیارد تومان سود به 727 هزار سهامدار پرداخت شد

تسنیم : زیان 16هزار میلیارد تومانی سهامداران صندوق‌های طلا در 1 هفته

تسنیم : زیان 16هزار میلیارد تومانی صندوق‌های طلا در 1 هفته

مهر : آمادگی کامل هلال احمر برای مقابله با سیلاب احتمالی در ۱۷ استان

ایرنا : طرح ویژه برخورد با چهار تخلف حادثه‌ساز در یزد آغاز شد

ایرنا : مرکز نگهداری معلولان و سالمندان خدابنده ۸۰ درصد پیشرفت دارد

تسنیم : روایت عضو دفتر رهبر انقلاب از رسوایی جدید نتانیاهو

تسنیم : واکاوی نقش سیاست‌های کلی در پیشرفت اقتصادی کشور

تسنیم : مطبوعات دوشنبه یکم اردیبهشت/معمای آقای ب.ز

ایرنا : آمار بیمه شدگان عشایر و روستایی همدان به ۱۷۲ هزار نفر افزایش یافت

ایسنا : شکست بازار مسکن در یک رقابت چهارگانه

ایرنا : بیش از یک هزار میلیارد ریال برای تکمیل ایستگاه‌های پمپاژ لرستان نیاز است

ایسنا : نوسان، دشمن سرمایه‌گذاری/ با نقطه ثبات نرخ ارز فاصله داریم

ایرنا : ۹ کاروان برای اعزام حجاج استان مرکزی به سرزمین وحی تدارک شد

ایرنا : صنعت برق آمادگی توسعه ایستگاه‌های شارژ خودرو را دارد؟

مهر : پیشنهاد واشنگتن برای نیروگاه اتمی زاپروژیا؛ به سبک «آمریکایی»!

مهر : پیشنهاد واشنگتن برای نیروگاه اتمی زاپروژیا به سبک «آمریکایی»!

صدا و سیما : چهل قصه چهل خانه

مهر : شهرداری از تبلیغ تئاتر در سطح شهر حمایت می‌کند؛ نگاه ویژه به نسل جوان

ایسنا : بازگشت مهدی قایدی به ترکیب اصلی

مهر : استان سمنان آماده برگزاری مراسم دهه کرامت و سالگرد شهدای خدمت

مهر : هواشناسی ایران یکم اردیبهشت؛ هشدار تغییرات جوی‌ گسترده در ۴ استان کشور

مهر : صفحه نخست روزنامه های استان فارس دوشنبه ۱ اردیبهشت ماه

ایرنا : خشت به خشت تا تحقق عدالت آموزشی/ خراسان جنوبی در نیمه راه + فیلم

ایلنا : قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

Loader

در حال دریافت و بارگذاری جدیدترین اخبار

... لطفا چند ثانیه منتظر بمانید