به گزارش ایرنا، دکتر فرزام بیدارپور روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همچنین در این مدت ۹ هزار و ۳۴۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز در استان کشف و معدوم شد.
وی افزود: نمونهبرداری از ۱۲۸ مورد نان و مواد غذایی، نمونهبرداری از ۳۵۴ مورد آب آشامیدنی، بازرسی از ۲۴۶ سامانه آبرسانی، انجام ۲۲۶ مورد بازرسی مشترک با سایر ارگانها، برگزاری ۱۱ دوره آموزشی برای ۵۳ نفر از اصناف و کارکنان مرتبط، صدور هزار و ۶۲۹ اخطاریه بهداشتی و معرفی ۵۶ متخلف به مراجع قضایی، از دیگر اقدامات علوم پزشکی در این مدت بوده است.
معاون امو بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به فعالیت ۲۱۳ بازرس بهداشت در طرح سلامت نوروزی، ادامه داد: در این مدت، بازرسان بهداشت محیط با انجام بازرسیهای روزانه و تشکیل تیمهای بازرسی و نظارتی و گشتهای مشترک، نظارت بر بهداشت محیطی مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی شامل اماکن اقامتی، مراکز اسکان، مساجد، زیارتگاهها، نمایشگاهها و اماکن بینراهی و شبکههای آبرسانی شهری و روستایی را تشدید میکنند.
بیدارپور با بیان اینکه از فعالیت ممیزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خوداظهاری نیز استفاده میشود، یادآور شد: سامانه ۱۹۰ به صورت شبانهروزی آماده دریافت و رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط است.
طرح سلامت نوروزی با هدف حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در استان کردستان از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد.