تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین

روزنامه آمریکایی از ابعاد گسترده تدارک ارتش این کشور برای جنگ احتمالی با چین خبر داده است.

به گزارش ایسنا، ارتش آمریکا در تلاش برای ایجاد تغییر و تدارک برای استقرار سریع در آسیا در راستای جنگ احتمالی با چین است.

روزنامه نیویورک تایمز درباره برگزاری رزمایش ارتش آمریکا در اوایل ماه جاری میلادی در هاوایی تحت چارچوب برنامه موسوم به «جنگ قدرت بزرگ» با هدف آماده شدن برای رویارویی با چین، نوشت: «اوایل یک روز صبح در ماه جاری میلادی ۸۶۴ سرباز چترباز ارتش آمریکا در پایگاهی در آلاسکا وارد  هواپیماهای ترابری سی-۱۷ و عازم مانوری تحت عنوان جنگ قدرت بزرگ بین سه کوه آتش‌نشان در جزیره بزرگ هاوایی می‌شوند. تنها ۴۹۲ نفر از آن‌ها موفق به رسیدن به محل مانور می‌شوند. درهای برخی از هواپیماهای سی-۱۷ ایراد پیدا کرده در حالی که تعداد دیگری از آن‌ها مجبور به فرود زوهنگام می‌شوند.  چند نفر از چتربازها که به آنجا می‌رسند دچار در رفتگی قوزک پا و یا ضربه به سر می‌شوند. یک سرباز ۱۹ ساله نیز وقتی چترش باز نشد سقوط می‌کند.»

این روزنامه آمریکایی با اشاره به اینکه ارتش آمریکا در تلاش برای آماده شدن خود برای جنگی بالقوه با چین در ضمن آماده‌سازی صدها هزار نفر از زنان و مردان عضو این ارتش است، می‌نویسد: «پنتاگون به این جنگ، جنگ قدرت بزرگ می‌گوید که می‌تواند بسیار خطرناک‌تر باشد. چنین جنگی موجب خواهد شد ۲ ارتش قدرتمند اول دنیا که هر ۲ قدرت هسته‌ای هستند وارد یک نزاع مستقیم شده و ممکن است پای رقیبان هسته‌ای دیگر شامل کره شمالی و روسیه نیز به آن باز شود. در چنین جنگی سربازان آمریکایی ممکن است فراتر از مرگبارترین جنگ‌های دیگری که در تاریخ ایالات متحده ثبت شده کشته شوند. چنین جنگی هم در زمین، هم دریا و هم در هوا، در خواهد گرفت؛ بنابراین ارتش دقیقا دارد خود را برای آن آماده می‌کند.»

آمریکا باید یاد بگیرد چطور مخفیانه نیروهایش را منتقل کند

نیویورک تایمز در ادامه این مقاله خود تصریح می‌کند: «اکنون با افزایش احتمال جنگ آمریکا با چین، ارتش بزرگ و عریض و طویل آمریکا تلاش دارد بعد از تجربه ۲ دهه جنگ با تروریسم در افغانستان و خاورمیانه خودش را تغییر شکل دهد. چین برخلاف طالبان یا گروه‌های شبه‌نظامی دیگر ماهواره‌هایی دارد که می‌توانند آرایش های سربازان را از آسمان رصد کنند. پس ارتش آمریکا باید اساسا یاد بگیرد چطور مخفیانه نیروهایش را منتقل کند».

رسانه آمریکایی در شرح تمرین‌های نظامی آمریکا و متحدان خود می‌نویسد: «سربازان لشگر ۲۵ پیاده نظام ارتش آمریکا به منظور آزمودن توانایی استقرار سریع خود و نبرد در مجمع الجزایر های واقع در اقیانوس آرام، به همراه نیروهای ژاپنی، استرالیایی، اندونزیایی و دیگر سربازان کشورهای متحد وارد دره‌های جنگی شده و سپس به همراه تجهیزاتشان از دامنه‌های مرطوب این جنگل‌ها بالا می‌روند. حدود ۲۸ مایلی دورتر در محل بندر مشهور پرل هاربر، خدمه کشتی‌های حمل نیروی ارتش آمریکا راه‌های مختلف برای تخلیه تجهیزات نظامی و نیروهای مورد نیاز در صورت وقوع جنگ در اقیانوس آرام را برنامه‌ریزی کرده‌اند. در فاصله نه چندان دوری از ساحل شمالی اواهو، سربازان ارتش آمریکا به تمرین استتار یک واحد چند منظوره فرماندهی و کنترل مجهز به پایانه‌های رایانه‌ای و نمایشگرهای بزرگ پرداخته تا در عمق جنگل‌های سبز منطقه غیرقابل شناسایی باشند.»

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

راهبرد کلی واشنگتن آماده شدن برای جنگ احتمالی با چین است

این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش خود خاطر نشان می‌کند هر چند «دونالد ترامپ»، نامزد ریاست جمهوری حزب جمهوری‌خواه آمریکا و «کامالا هریس»، رقیب دموکرات او رویکردهای کاملا متفاوتی در قبال جنگ اوکراین و درگیری‌ها در غرب آسیا مطرح کرده‌اند اما راهبرد کلی واشنگتن آماده شدن برای جنگ احتمالی با چین است، صرف نظر از اینکه کدام یک از آن‌ها در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر پیروز می‌شوند.

این در حالی است که واشنگتن به بهانه تلاش چین برای گسترش نفوذ خود در آسیا به سیاست‌های تحریک‌آمیز خود در راستای تشدید تنش با این قدرت آسیایی چه در دریای چین جنوبی و چه در حوزه جزیره تایوان ادامه می‌دهد. «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین در واکنش به این تنش آفرینی‌های واشنگتن چندی پیش به ارتش کشورش دستور داد که تا سال ۲۰۲۷ توانمندی‌های لازم برای تصرف تایوان را که از نظر پکن بخشی از خاک چین است به دست بیاورد.

در حالی که دولت خودمختار کنونی تایوان با کمک‌ گرفتن از آمریکا و متحدان غربی دیگر و معاملات تسلیحاتی با آن‌ها به تقویت ارتش خود پرداخته اما به نوشته نیویورک تایمز، کارشناسان نظامی بر این باورند که این جزیره خودمختار نخواهد توانست بدون کمک ایالات متحده حمله چین به خود را دفع کند. در این راستا تصمیم‌گیری برای ورود به جنگ با چین بر سر تایوان باید از جانب هر کسی که بعد از انتخابات نوامبر ۲۰۲۴ رئیس جمهور ایالات متحده می‌شود اتخاذ شود.

روزنامه آمریکایی معتقد است واشنگتن برای آنچه این روزنامه «حفظ تسلط در آسیا» خوانده انتخابی به جز ورود به چنین جنگی نخواهد داشت.

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

طرح حمله ترکیبی به تایوان سخت‌تر از نبرد نرماندی است

«ست جونز» معاون ارشد اندیشکده موسوم به «مرکز مطالعات بین‌المللی و راهبردی ایالات متحده» می‌گوید: «هرگونه حمله موفقیت‌آمیز چین به تایوان امواجی عظیم را در سراسر منطقه طنین‌انداز خواهد کرد. چین احتمالا به عنوان قدرت نظامی مسلط در منطقه ظهور پیدا خواهد کرد نه ایالات متحده و چنین رویدادی تاثیرات درجه دوم و سومی را نیز در پی خواهد داشت. به عنوان مثال متحدان آمریکا در حوزه اقیانوس آرام اعتمادشان به بازدارندگی آمریکا را از دست خواهند داد و به سراغ معاملات امنیتی با چین خواهند رفت. ژاپن و کره جنوبی که هر ۲ دارای تعهد امنیتی با آمریکا هستند نیز ممکن است به باشگاه کشورهای مسلح به سلاح هسته‌ای به بهانه دفاع از خود در برابر چین بپیوندند.»

جونز گفت: «آیا چنین وضعیتی را می‌توان مشابه با سقوط امپراطوری روم باستان دانست؟ نمی‌دانم اما این یک پرسش مناسب در ارتباط با چنین وضعیتی است.»

به نوشته نیویورک تایمز، ارتش آمریکا حسب تجارب مربوط به زمان جنگ جهانی دوم جزیره تایوان را به عنوان یک هدف سخت برای حمله در نظر می‌گیرد.

این روزنامه تصریح داشته است:‌ «در جنگ جهانی دوم جزیره تایوان با نام فورموسا شناخته می‌شد و در اشغال ژاپنی‌ها قرار داشت. ستاد مشترک ارتش آمریکا در آن زمان عملیاتی به نام عملیات گذرگاه را معرفی کرد که طبق آن ارتش آمریکا برای حمله به تایوان به یک پایگاه نزدیک‌تر به خاک ژاپن به منظور اجرای حمله متوسل می‌شد».

«داگلاس مک‌آرتور» ژنرال ارشد ارتش آمریکا اما با حمله به تایوان مخالفت کرده و «آن را بیش از حد پر خطر دانست چون برای این حمله نیاز به عبور از یک دریای مورد مناقشه و نبرد در جغرافیایی زمینی پیچیده در برابر ارتشی با مواضع دفاعی قوی بود». برنامه‌ریزهای ارتش آمریکا گفتند طرح حمله ترکیبی به این جزیره موقعیتی سخت‌تر از حمله معروف D-Day به نرماندی را به وجود خواهد آورد.

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

تدارک گسترده ارتش آمریکا برای جنگ احتمالی با چین
رزمایش آمریکا در هاوایی

حمله به تایوان دشوار است

این روزنامه آمریکایی تصریح داشت که طراحان ارتش آمریکا توانایی و آمادگی ارتش چین برای دست زدن به حمله ترکیبی به تایوان را زیر سوال می‌برند.

ژنرال «جفری وِن‌اَنتورپ» مدیر عملیات‌ فرماندهی اقیانوسیه ارتش آمریکا در مصاحبه‌ای اظهار کرد: «اولین کاری که باید انجام دهید ساخت یک نیروی تهاجمی نسبتا بزرگ برای ورود به این جزیره که برخوردار از آرایش دفاعی آماده است، خواهد بود. برای این حمله باید از تنگه ۱۰۰ مایلی تایوان عبور کنید و این عبور از سوی کشتی‌های بزرگی که بسیار نسبت به حملات آسیب‌پذیر خواهند بود، صورت می‌گیرد».

طراحان نظامی می گویند که چین برای چنین حمله‌ای به احتمال زیاد از شناورهای سبک آبی-خاکی برای ایمن‌سازی یک ساحل در تایوان استفاده می‌کند اما باید آن‌ها را از آب‌های مین‌گذاری‌شده عبور دهد.

همچنین برای تصرف جزیره‌ای به بزرگی تایوان که استحکامات دفاعی خودش و ۲۳ میلیون جمعیت دارد، باید یک نیروی زمینی در آن استقرار یابد که مجبور به انتقال یافتن از دریا به آنجاست.

ژنرال ون‌انتورپ گفت: «نمی‌توانید تایوان را بدون عبور دادن یک نیروی زمینی بزرگ با کشتی از تنگه تایوان تصرف کنید. هیچ راه دیگری برای آن وجود ندارد.»

به ادعای نیویورک تایمز، چین در حال کار کردن به روی اجرای چنین برنامه‌ای است.

این روزنامه ادعا می‌کند: « مقام‌های آمریکایی می‌گویند طراحان نظامی چین در حال تغییر کاربری کشتی‌های غیرنظامی به منظور استفاده از آن‌ها برای نقل وانتقال سرباز و تجهیزات از تنگه تایوان بوده و بر روی ساخت اسکله‌های شناور کار می‌کند.»

با این وجود پنتاگون جزئیات کمک‌ مربیان آمریکایی به تایوانی‌ها برای ساخت استحکامات دفاعی را فاش نمی‌کند بلکه «هدف برنامه بازدارندگی نظامی آمریکا این است که به چین تصریح کند حمله ترکیبی به تایوان بسیار دشوار خواهد بود.»

انتهای پیام

لینک خبر

اخبار جهان

حمله هوایی آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن

حمله هوایی آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن

ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس بامداد امروز (سه‌شنبه) مناطقی از استان الحدیده واقع در غرب یمن را بمباران کرد.

حملات تجاوزکارانه آمریکا به سوریه

حملات تجاوزکارانه آمریکا به سوریه

خبرگزاری ایسنا

سازمان تروریستی سنت‌کام از حملات هوایی به ۲ منطقه در سوریه خبر داد.


لینک های ویژه


گوناگون

بهترین تعمیرگاه بنز در تهران

امداد خودرو مرودشت

امداد خودرو استان مرکزی


آخرین اخبار


ایسنا : موتور اقتصادی جهان برای شوک ترامپ آماده می‌شود

ایسنا : گاتزتا دلو اسپورت: چه بلایی سر طارمی آمده است؟

ایلنا : انتخاب «مارکو روبیو» به عنوان وزیر خارجه دولت جدید ترامپ

صدا و سیما : زخمی شدن ۴ نظامی صهیونیست در عملیات بیت لحم

ایرنا : جهاد اسلامی: سخنان وزیر دارایی صهیونیست‌ها سیلی به سازشکاران بود

ایسنا : جریمه ۶۵ هزار فرانکی در انتظار نمایندگان والیبال ایران در باشگاه‌های جهان/ انصراف به چه قیمت؟

ایسنا : روند رو به رشد بیماری‌های کلیوی / تشخیص زودهنگام با یک آزمایش ساده

ایسنا : ساخت دو ابزار اندازه‌گیری پرکاربرد مترو با هزینه یک چهارم نمونه وارداتی

ایلنا : تجاوز مجدد آمریکا و انگلیس به یمن

ایلنا : حمله مقاومت اسلامی عراق به جنوب سرزمین های اشغالی

مهر : مشاور امنیت ملی ترامپ تعیین شد

تسنیم : مقاومت اسلامی عراق حمله به ایلات را برعهده گرفت

ایرنا : کره شمالی توافقنامه مشارکت استراتژیک جامع با روسیه را تصویب کرد

ایلنا : بازنشستگان «یک زندگی ساده» می‌خواهند/ خطر گسترش فقر و بحران معیشت در سال آینده

ایلنا : «طرح ساماندهی» از دور خارج شد؟ / چشم‌اندازِ حذف پیمانکاران روشن نیست

ایلنا : خط دو مترو، آب انبار زندیه را می‌بلعد/ گورستان هزار ساله در زیر ساختمان‌های اداری شیراز

ایلنا : نه شورای اسلامی کار و نه حتی یک صفحه در اینستاگرام! / کارگران حقِ بیان مطالباتِ خود را ندارند

ایلنا : بلاگرها با تئاتر قصد دیده شدن دارند!

ایلنا : «بی‌پایان» ادای دینی کوچک به یک مرد بزرگ/ بخشی از امنیت مردم ایران از دهه ۶۰ با نام حسن تهرانی‌مقدم گره خورده است

ایلنا : مجلس و دولت فکری به حال کارگران ساختمانی کنند/ با کاهش بودجه مشکلات به روال سابق باقی می‌ماند

مهر : شمار شهدای لبنان به ۳ هزار و ۲۴۳ تن رسید

ایرنا : دولت اسپانیا از اختصاص چهار میلیارد دلار برای کمک به سیل‌زدگان این کشور خبر داد

مهر : واکنش آمریکا به طرح وزیر صهیونیست: نگران کننده است

مهر : مقاومت عراق یک هدف دیگر نظامی در فلسطین اشغالی را درهم کوبید

ایسنا : همزیستی اقوام سنّتی و ادیان الهی در ایران اسلامی / وحدت یکپارچه‌ی ایرانیان در بحران‌ها

ایرنا : حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به سرزمین‌های اشغالی + فیلم

ایرنا : حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به سرزمین‌های اشغالی

ایسنا : هوش مصنوعی موارد بیشتری از کووید طولانی را تشخیص ‌می‌دهد

ایرنا : تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به غرب یمن

ایرنا : فعال شدن آژیرهای خطر در جولان اشغالی

ایرنا : افزایش ۴۲ درصدی مهاجرت صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی پس از تشکیل کابینه نتانیاهو

ایرنا : فیلم| یادواره ۵۴ شهید امدادگر گلستان

ایرنا : مجازات سنگین برای عضو کنست به خاطر حمایت از شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل

ایسنا : حمله هوایی آمریکا و انگلیس به الحدیده یمن

ایرنا : فیلم| تشریح آخرین نیازهای مردم جنگ‌زده و مظلوم لبنان

ایرنا : انفجار یک خودرو در شهر حسکه سوریه + فیلم

مهر : پیش شرط وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس در لبنان

ایرنا : مقام روس: مسکو هرگز هیچ کاری را به فرمان دیگران انجام نمی‌دهد

ایسنا : ستاره‌ای که ناگهان ناپدید شد و یک سیاه‌چاله جای آن نشست!

ایرنا : جهاد اسلامی: ایران، عراق و سوریه مواضع شرافتمندانه‌ای در قبال فلسطین داشته‌اند

مهر : حمله دوباره آمریکا و انگلیس به غرب یمن

ایرنا : جنایت جدید صهیونیست‌ها علیه نهاد بین المللی

ایلنا : ماجرای قطع همکاری محرم نویدکیا با مس رفسنجان(ویدیو)

ایسنا : رژیم صهیونیستی تنبیه شود/ توسعه روابط ایران و عربستان باعث همبستگی در کشورهای منطقه می‌شود

ایسنا : رژیم صهیونیستی باید تنبیه شود/ توسعه روابط ایران و عربستان باعث همبستگی در کشورهای منطقه می‌شود

ایسنا : عارف: رژیم صهیونیستی باید تنبیه شود

مهر : واکنش گروه‌های فلسطینی به طرح خطرناک وزیر تندرو صهیونیست

تسنیم : حرف‌هایشان را قبول نداریم

تسنیم : گرگ‌ها روبه‌روی هم می‌خوابند

Loader

در حال دریافت و بارگذاری جدیدترین اخبار

... لطفا چند ثانیه منتظر بمانید