به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی امروز (پنجشنبه) در جشن احیای ۳۹۵ واحد راکد تولیدی و صنعتی مازندران در کارخانه چوب و کاغذ اظهار کرد: از مازندران در دفاع مقدس ایستادگی و رشادت و ایثار و شهادت سراغ داریم و لازم است یاد همه شهدا به ویژه شهدای کارگر و شهدای عزیز این خطه را گرامی بداریم.
وی افزود: آنچه در تاریخ مازندران و تبرستان نگاشته شده ایستادگی و مقاومت، دینمداری، روحیه انقلابی و بصیرت بوده است.
رئیسی بیان کرد: صنعت چوب و کاغذ و همچنین نساجی از صنایع برجسته مازندران است اما به دلایل خاصی که اینجا محل بیانش نیست این صنایع روز به روز دچار افول شد و تا مرز تعطیلی رفت.
آیتالله رئیسی افزود: روزی که (در زمان ریاست قوه قضاییه) با کارگران کارخانه چوب و کاغذ مازندران دیدار کردم، آنان از افزایش واردات بیرویه و کمتوجهی به این واحدهای تولیدی افتخارآفرین و برجسته مازندران گلایه کردند.
رئیس جمهور ادامه داد: امروز که در حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، مسئول ستاد احیای کارخانجات، استاندار و نماینده ولی فقیه در مازندران از این غرفهها عبور میکردیم دیدیم سال تاسیس بین ۱۰ تا ۲۰ سال پیش بوده و سال راکد شدن سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ بود. در تابلو نوشتهاند سال راهاندازی و احیای مجدد ۱۴۰۰، خدا را شکر کردم که امروز این کارخانه (چوب و کاغذ) با ۵۰۰ کارگر فعال است.
وی گفت: امروز جمع شدیم تا از کارگران عزیز تشکر و قدردانی کنیم که به دست توانای آنان این واحد به چرخه تولید برگشت و رونق تولید و استقلال کشور خودکفایی در تولید کاغذ را برای کشور ارمغان آورد.
آیتالله رئیسی ادامه داد: مصرف کاغذ در آموزش و پرورش، نشریات و روزنامهها و مصارف اداری ساعتی و روزانه است و در این شرایط نیازمندیم به دست توانمند فرزندان این مرز و بوم خودکفا شویم و این اتفاق خوشبختانه رقم خورده است.
رئیس جمهور اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری شما کارگران افسران نبرد اقتصادی هستید که دشمن را ناامید میکنید. امروز شما در سنگر تولید هستید که نتیجه تولید بیشتر، استقلال کشور است و میتوانیم اقتصاد مقاومتی را با این افزایش و رشد تولید رقم میزنیم.
وی ادامه داد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، به اقتصادی نیازمندیم که با تکانهها تکان نخورد. تکانهها همیشه هست. نباید اقتصاد ما با تکانهها بلرزد. راهش این است که تولید داشته باشیم و خودکفا شویم که این هدف در مازندران محقق شد.
آیتالله رئیسی افزود: در صنعت چوب و کاغذ از چهار هزار تن به ۴۰ هزار تن تولید رسیدیم. در صنعت نساجی مطالبه این بود که نساجی را به تولید و افزایش اشتغال و تولید محصولات باکیفیتی که پیشتر در نساجی مازندران وجود داشت برگردانیم که این اتفاق افتاد و در حال گام برداشتن به سمت مسائل بعدی هستیم.
وی گفت: احیای ۳۹۵ واحد تولیدی مازندران را امروز جشن میگیریم. در وهله نخست شاکر پرودگار هستیم که هر چه هست از عنایت اوست. سپس از شما کارگران و مدیرانی که شبانهروز تلاش کردند با فکر و تدبیر خطهای تولیدی این واحد را فعال کردند قدردانی و تشکر میکنم.
رئیس جمهور ادامه داد: چند سال قبل و زمانی که به این واحد آمده بودم خط تولید فعال نبود و در حال واگذاری بود. امیدواریم راه تولید که راه بسیار مهمی است و ما برای اقتصاد کشور تولید را محور میدانیم هموارتر از گذشته شود.
وی خطاب به کارگران گفت: شما هم در مسیر رونق اقتصاد کشور گام برمیدارید. فرزندان و پدران و برادران شما در سنگر دفاع از کیان مملکت ایستادند و دفاع مقدس را رقم زدند، امروز شما در سنگر اقتصاد نبرد میکنید. شما جلوی واردات و آسیب اقتصادی را با تولید میگیرید.
آیتالله رئیسی ادامه داد: با کمک استاندار و نمایندگان مازندران در مجلس و ستاد احیای تولید ۳۹۵ واحد راکد استان مازندران احیا شد. امیدوارم بتوانم کارنامه درخشانی در تولید داشته باشیم و جهش تولید را رقم بزنیم.
به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی امروز همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی به مازندران سفر کرد.
بهرهبرداری از طرحهای جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، فاز تکمیل آبرسانی به شهر ساری، پارک جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری، شرکت در جشن احیای واحدهای تولیدی راکد و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با مردم ساری و نوشهر، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و مردم استان بخشی از برنامههای سفر رئیس دولت سیزدهم به مازندران در دور دوم سفرهای استانی است.
سفر نخست آیتالله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرحهای زیرساختی، بهرهبرداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژههای نیمهکاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرحهای مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.
از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرحهای مصوب سفر نخست رئیسجمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرحها است.
به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاههای اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیسجمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی میشود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است.