۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۵:۳۵
کد خبر: 85466678
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ارائه گزارش عملکرد مالی شهرداری در سال ۱۴۰۲ و واکنش اعضای شورا

تهران بزرگ - ایرنا - خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران در جلسه علنی روز یکشنبه شورا گزارشی مالی هزینه و درآمدهای شهرداری در ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ماه سال ۱۴۰۲ را ارایه کرد که این گزارش با واکنش های متفاوت برخی از اعضای شورا همراه شد.

به گزارش ایرنا، حبیب کاشانی در گزارش خود، مجموع منابع نقدی و غیرنقدی شهرداری را ۷۲ هزار و ۵۲۱ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: نسبت وصولی به کل بودجه متمم مصوب ۶۹.۷۳ درصد بوده است.

کاشانی افزود: از مجموع عملکرد نقد و غیرنقد، مبلغ ۶۸ هزار و ۲۴۲ میلیارد تومان مربوط به عملکرد نقد و مبلغ چهار هزار و ۲۷۹ میلیارد تومان مربوط به عملکرد غیرنقد است.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در فصل دوم منابع حاصل از واگذاری دارایی های سرمایه ای نیز باید در ۱۱ ماهه سال قبل مبلغ ۱۱ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان وصول می شد، تصریح کرد: از این رقم مبلغ سه هزار و ۹۴۲ میلیارد تومان وصول شده که معادل ۳۵.۲۴ درصد است.

کاشانی ادامه داد: در فصل سوم منابع حاصل از واگذاری دارایی های مالی باید پنج هزار و ۵۲۴ میلیارد تومان وصول می شد که چهار هزار و ۷۸۷ میلیارد تومان معادل ۶۸.۶۷ درصد وصول شده است. در مجموع باید در ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ماه سال قبل مبلغ ۹۵ هزار و ۷۳۶ میلیارد تومان وصول می شد که حدود ۷۲هزار و ۵۲۱ میلیارد تومان وصول شده و به عبارتی درصد تحقق نسبت به متمم بودجه مصوب ۱۱ ماهه حدود ۷۵,۷۵ درصد است.

کاشانی با بیان اینکه در بخش هزینه های نقدی و غیرنقدی اعتبار ابلاغی در سه بخش هزینه ای، تملک دارایی سرمایه ای و تملک دارایی مالی در مجموع ۱۲۰ هزار و ۶۷۹ میلیارد تومان ابلاغ شده است، یادآور شد: با تخصیص اعتبار ۱۱۶ هزار و ۱۰۲ میلیارد تومان و پرداخت نقدینگی ۷۰ هزار و ۳۷۸ میلیارد تومان و عملکرد ۵۸ هزار و ۹۳۲ میلیارد تومانی، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۵۰.۷۶ درصد است.

وی با بیان اینکه در بخش هزینه های نقدی اعتبار ابلاغی در سه بخش هزینه ای، تملک دارایی سرمایه ای و تملک دارایی مالی در مجموع ۱۰۴ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان ابلاغ شده است، گفت: با تخصیص اعتبار ۱۰۰ هزار و ۶۴۴ میلیارد تومان و عملکرد ۵۴ هزار و ۹۷ میلیارد تومان، درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۵۳ درصد است.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران گفت: در مجموع از ۱۰۴ هزار میلیارد تومان بودجه متمم سال قبل، ۲۹ هزار و ۴۰۵ میلیارد تومان معادل۲۸.۲۷ درصد درآمد پایدار و ۷۸ هزار و ۵۹۴ میلیارد تومان معادل ۷۱.۷۳ درصد ناپایدار است. تا پایان بهمن سال قبل ۷۲ هزار و ۵۲۱ میلیارد تومان معادل ۳۳.۴۰ درصد به درآمد پایدار و ۴۸ هزار و ۲۹۶ میلیارد تومان معادل ۶۶.۶۰ درصد به درآمد ناپایدار اختصاص دارد.

وی افزود: بودجه هایی همچون بودجه سازمان آتش نشانی سهل الوصول است، متأسفانه سازمان ها و شرکت ها تمایلی برای دریافت مبالغی که حق قانونی شهر است، ندارند.

کاشانی افزود: شهرداری در تحقق جرائم کمیسیون های ماده ۱۰۰ و فروش اموال غیرمنقول نیز می تواند عملکرد مثبتی داشته باشد و عوارض قطع درختان روند افزایشی داشته است.

در واکنش به این گزارش "ناصر امانی" عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر گفت: گزارش عملکرد شهرداری در سال گذشته بررسی شده و بر اساس عملکرد سال ۱۴۰۲ مورد جدیدی تحت عنوان واریز و برداشت اضافه شده که عدد آن ۲۰ هزار میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: دو برابر بودجه اولیه ابلاغ و سپس متمم ۱۰۴ هزار میلیارد تومانی ارائه شده است.

امانی با ذکر این سوال که مبنای قانونی شورا در این عنوان چیست و بر اساس کدام معیار قانونی، شهرداری نسبت به واریز و برداشت این رقم اقدام کرده است؟ افزود: مؤدیانی که به شهرداری بدهکارند و مبالغی را پرداخت می کنند به فاصله چند ساعت، بانک شهر این مبالغ را برداشت می کند و این رقم در سال قبل به ۲۰ هزار میلیارد تومان رسیده که ۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از آن در منطقه یک و دو بوده است.

امانی تأکید کرد: مستندات نشان می دهد که نزدیک به ۵۰ درصد از این ارقام به دو منطقه اختصاص دارد و باید علت آن مطرح شود. مستندات باید به تفکیک مناطق و مؤدیان ارائه شود. اگر قرار بوده این مبالغ به منظور تسویه بدهی ها باشد باید جزئیات آن ارائه شود.

وی ادامه داد: اگر۲۰ هزار میلیارد تومان را از سرجمع درآمدهای شهرداری کسر کنیم عملاً درآمد شهرداری تا پایان اسفندماه ۸۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که کم و کیف آن را در نطق پیش از دستور خود مطرح خواهم کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا افزود: هزینه های نقدی و غیرنقدی در سه بخش هزینه ای، تملک دارایی مالی و سرمایه ای ۱۲۰ هزار میلیارد تومان ابلاغ شده است، این در حالی است که متمم بودجه ۱۰۴ هزار میلیارد تومان بوده و ۱۶ هزار میلیارد تومان بیش از رقم مصوب ابلاغ شده است و باید درمورد آن پاسخ داده شود.

وی تأکید کرد: تمام کدهای کاهشی درآمدی؛ کدهای پایدار بوده اند، اینکه ما بودجه ای مصوب می کنیم و شهرداری بودجه دیگری را ابلاغ می کند، مورد پسندما نیست.

"محمد آخوندی" رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز از عملکرد پرسنل شهرداری در سال گذشته تقدیرکرد و گفت: ما این عملکرد را صرفا عملکرد معاون مالی نمی دانیم بلکه عملکرد تمام کارمندان در مناطق و سازمان ها و شرکت ها می دانیم.

آخوندی با بیان اینکه عدد توسعه شهر روی ۵۰ هزار میلیارد تومان نگه داشته شده است، گفت: عملکرد شهرداری تهران در ارزش افزوده ۱۸ هزار میلیارد تومان بود که به ۲۴ هزار میلیارد تومان رسیده و از نقاط قوت عملکرد شهرداری به شمار می رود. اگر این آمار را به عملکرد ۳۰ ماهه مقایسه کنیم متوجه تغییرات می شویم.

"احمد صادقی" رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورا هم با بیان اینکه گزارش ها نشان دهنده شفافیت در عملکرد است، گفت: اینکه در طی گزارش از مواردی مطلع نیستیم و در مورد موارد خارج از موضوع کلی گویی کنیم، درست نیست. اینکه در جریان بررسی موضوعی، مسئله شهردار و شهرداری نظارت گریز را مطرح می کنیم، این موضوع را به خودمان برمی گردانیم.

وی افزود: تقاضای بنده این است که از این موضوعات رسانه ای دور شویم و درخصوص موضوعات و جداول صحبت کنیم. مواردی که در گزارش مطرح شد نشان دهنده شفافیت و نظارت شورا بر عملکرد است.

سید "احمد علوی" رئیس کمیته گردشگری شورا هم در این باره افزود: بهتر بود گزارش کل سال در شورا ارائه می شد.

وی در ادامه گفت: اگر گزارش یک ساله ارائه می شد چشم انداز خوبی از اقدامات انجام شده در سال گذشته شکل می گرفت.

علوی اظهار کرد: تفاوت ابلاغ شورا و شهرداری؛ فارغ از اینکه شهرداری می تواند ابلاغ جداگانه ای داشته باشد، اگر در درآمدها باشد جای قدردانی دارد و هرچه شهرداری برای کسب درآمد بیشتر تلاش بیشتری داشته باشد، اجازه هزینه بیشتر نیز به آن داده می شود.

وی اظهار کرد: در مورد واریز و برداشت حتی اگر به همان شکلی که اعضا اعلام کردند، باشد از دیون به بانک ها خواهد کاست. هرچند جزء درآمدهای شهرداری محسوب می شود.

علوی با بیان اینکه خودیاری شهروندان همان مسئولیت اجتماعی است که هرساله در لایحه لحاظ می شود، گفت: اگر نیاز باشد توضیحات آن توسط رئیس کمیته اجتماعی قرائت خواهد شد.

"میثم مظفر" رئیس کمیته بودجه شورا هم با بیان اینکه برخی بدهی ها سند نداشته که محرز شده و قابلیت وصول دارد، گفت: این موارد باید در اسناد حسابداری ثبت شود تا بتواند قابلیت وصول داشته باشد.

"پرویز سروری" نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه اگر قرار است با کسی دشمنی کنیم نباید از مسیر عدالت خارج شویم، گفت: نباید نقاط مثبت را نادیده گرفت و این بی تقوایی است. کسانی که فکر می کردند ما نمی توانیم در ماه اول هم حقوق پرداخت کنیم، گزارشات نشان می دهد که شهرداری با توانایی توانسته درآمدها را تأمین کند.

وی افزود: مطرح کردن موضوعات بی ربط نسبت به گزارش چه نتیجه ای دارد؟ امروز ما با یک شهرداری مواجه هستیم که برای تحقق موارد، قابلیت دارد. این باید مورد تقدیر قرار بگیرد. شهرداری روشی برای جذب منابع مالی دارد و این را به کار بگیرد و چه اشکالی دارد که ما ایراد می گیریم؟ چرا می خواهیم دست شهردار را ببندیم و بگوییم چرا کار نمی کنید؟

سروری با بیان اینکه شهرداری تهران تلاش کرده و بیش از رقم مصوب را محقق کرده و آیا باید توبیخ شود، گفت: تقاضای ما این است که دوستان از جاده عدل خارج نشوند.

"ناصر امانی" عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا هم افزود: بنده، نه به کسی بی احترامی کردم و نه ایمان و تقوای کسی را اندازه گیری کردم، شورا مسئول نظارت بر تمام عملیات شهرداری است و سوال ما این است که چرا شهرداری بیش از سقف مصوب ما را ابلاغ کرده و باید فنی به آن پاسخ داده شود؟ اگر قرار بر ابلاغ شهرداری است چرا ما بودجه مصوب می کنیم؟

وی افزود: دولت موظف به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است و شهرداری برای آن زحمتی نکشیده و در تمام دوره ها بوده است. تحقق این درآمدها مگر غیر از بخش شهرسازی است. خواهش بنده این است که از آیات قرآن که مورد تأیید ما نیز هست در این موارد استفاده نشود چراکه ملاک عمل در چنین مواردی نیست.

خزانه دار شورا در پاسخ به اظهارات ارایه شده دیگر اعضا گفت: ماده ۷۹ قانون شهرداری ها به سال ۱۳۳۴ برمی گردد و این شفافیت وجود داشته است، قانون به دنبال این بوده که شورا وظایف نظارتی خود را انجام دهد و ما وظیفه داریم گزارشات هزینه مبالغی که می پردازند، ارائه دهیم.

وی افزود: تحقق منابع فراتر از سقف بودجه خلاف قانون نیست. شورا بر اساس اولویت ها می تواند نظر بدهد که در کدام بخش ها هزینه شده است. شورا اولویت ها را مطرح و تعیین تکلیف می کند که پول بدون تکلیف وجود نداشته باشد. همه به دنبال این هستند که امور شفاف و قانونی دنبال شود.

"مهدی اقراریان" رئیس کمیته نظارت شورا هم با اشاره به بدهی ۱۷۰ همتی شهرداری بنابر گفته شهردار تهران، یادآور شد: تقاضای بنده این است که این عدد یکبار برای همیشه شفاف شود. فکر می کنم ناراحتی در این زمینه وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: وقتی همکاران شما پاسخگو نیستند و در مورد اعداد و ارقام وسایل حمل و نقل عمومی توضیح نمی دهند، عضو شورا باید چه کاری انجام دهند؟ ما نمی گوییم خلاف می گویید و نظر ما این است که باید از پستو خارج شوید و اقداماتی که در این پستو صورت می گیرد، به اطلاع شهروندان داده شود.

"مهدی عباسی" رئیس کمیسیون شهرسازی شورا با بیان اینکه تقاضای ما این است که پرونده قراردادهای چین یکبار برای همیشه امروز بسته شود، گفت: به نظر می رسد که این جزء عادی ترین حقوق یک عضو است.

وی افزود: بحث خودیاری شهروندان و مبالغ دریافتی موضوعی است که مصداق دارد. در مورد واریز و برداشت، در منطقه ۶ در یک مصداق عوارض کسر پارکینگ، سوالاتی برای کمیسیون و شهردار وقت پیش آمد و می خواهیم به آنها پاسخ داده شود.

عباسی با تأکید بر اینکه با این موافقیم که اگر شهرداری توانست درآمدی را محقق کند، نگوییم که حق ندارند بیش از رقم مصوب محقق کنند، گفت: ما قدردان زحمات برای تحقق بودجه هستیم.

"مهدی چمران" رئیس شورای شهر تهران در جمع بندی اظهارات اعضا تاکید کرد: قرارداد محرمانه است و اگر جایی درز پیدا کند مسئولیت با شخصی است که دریافت کرده است، اگر کسی قرارداد را می خواهد می توانیم قرارداد را بررسی کنیم. بنده این قرارداد را دیده ام و می توانند آن را به شورا ارسال کرده و به گونه ای به اعضا توضیح داده شود تا شفافیت داشته باشد.

وی ادامه داد: هماهنگی هایی با بانک ها انجام شده که سودها کاهش یافته و این رقم به میلیاردها تومان رسیده و قابل تقدیر است و باید گزارشات ارائه شود که چه رایزنی هایی با بانک ها برای کاهش رقم سود تسهیلات و بدهی های گذشته صورت گرفته است.

در ادامه "لطف الله فروزنده" معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران هم گزارش مالی ارایه داد و گفت: در تبصره ۱۳ به شهرداری اجازه داده شده بدهی با بانک‌ها را تسویه کند و گزارش آن در تفریغ بودجه ارائه شود. عین بودجه را ابلاغ کرده ایم و رقم ۱۱۳ هزار میلیاردی ابلاغ شده است.

معاون شهردار اظهار کرد: شهردار تهران به شهرداران مناطق ابلاغ کرده تلاش کنند حتی رقم بیشتری را محقق کنند.
وی ادامه داد: تمام رقم متمم صرف امور سرمایه ای شده و این چه اشکالی دارد؟ رقم ابلاغی مشخص است و بر اساس آن گزارش ارائه خواهیم کرد.
فروزنده گفت: در تبصره ۱۳ به شهرداری اجازه داده شده بدهی با بانک ها را گزارش کند و گزارش آن در تفریغ بودجه ارائه شود.

وی گفت: رقم بدهی ۱۷۹ هزار میلیارد تومان بوده و برای مثال بدهی ۱۶۰ هزار میلیاردی به یکی از بانک ها به ۱۵ هزار میلیارد تومان رسیده و از طریق اعطای ملک و یا دیگر اقدامات، انجام شده است. ما همین رقم بدهی که به بانک شهر پرداخت کردیم، بازهم ۵۰ همت بدهکاریم.
فروزنده افزود: واریز و برداشت ۲۰ هزار میلیارد تومانی برای ما افتخار است و تمام موارد کاملا شفافیت دارد.
وی اظهار کرد: این افتخار است که بودجه و متمم محقق شود و هم طرح های عمرانی اجرایی و حقوق ها در روز بیست و ششم هر ماه پرداخت شود. ما پرداخت بدهی ها را بر اساس تبصره ۱۳ انجام دادیم و تسهیلات را نیز بر اساس مصوبه دریافت کردیم و اگر تسهیلاتی اخذ شده برای خرید اتوبوس ها بوده است. این کار اشکالی دارد؟
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: نگاه ما این است که شورا سیاست گذار و ناظر بر ماست. تقاضای ما این است که حرمت ها رعایت شود. تا کار مشترکی انجام ندهیم برنامه ها به نتیجه نمی رسد.
فرزونده گفت :یک فرد مسئله دار موضوعی در مورد قرارداد چین مطرح کرده و اگر سوالی داریم می توانیم جلسه برگزار کنیم. قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست. این خریدها از محل اموال بلوکه شده بوده که پیگیری کرده ایم.
فروزنده گفت: دریافت مالیات بر ارزش افزوده و عوارض گمرکی را شهرداری پیگیری کرده که دریافت شده و هیچ کاری بدون پیگیری محقق نمی شود.
وی ادامه داد : افتخار ما این است که ۱۰۲ هزار میلیارد تومان سند تحقق بودجه را ثبت کرده ایم. تقاضا می کنیم به گونه ای صحبت کنیم که از افتخاری که نصیب مدیریت شهری شده است، سخن به میان آید.

در ادامه این جلسه شورای شهر؛ لایحه اصلاحیه مصوبه بهای خدمات کارشناسی و فنی اماکن تجاری (واگذار شده به صورت سر قفلی ) در میدان مرکزی میوه و تره‌بار بررسی شد اما تصویب آن به جلسه آینده موکول شد.

در جلسه امروز شورای شهر "محمد آخوندی" در بخشی از اظهارات خود همچنین به مبحث تعیین تکلیف املاک شهرداری پرداخت و گفت: هنوز جلسه ای برای تعیین تکلیف املاک واگذار شده شهرداری برگزار نشده است، بنده در این خصوص دوبار تذکر دادم و اگر این‌بار نیز به نتیجه نرسد بنده از عضویت کمیته مورد نظر استعفا خواهم داد.

آخوندی همچنین از افتتاح یک مجموعه سوارکاری خبر داد وگفت: این مجموعه مدتها بدون استفاده و مخروبه بود و این مجموعه در تهاتر املاک شهرداری با وزارت ورزش و جوانان افتتاح و راه اندازی شده است که در اختیار عموم شهروندان قرار می گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد تا دیگر املاک نیز مورد استفاده قرار بگیرد و گزارش آن را ارائه شود.

آخوندی گفت: باید مراقب فضاسازی های صورت گرفته در رسانه ها باشیم. یکی از وزرای سابق گفته که با مردم چه می کنید؟ در حالی‌که باید ۵۰۰ سال توضیح دهد که در گذشته با مردم چه کرده است. از غار خود بیرون آمدند و مدعی شده اند. درحالی که شهرداری خود حامی حفظ محیط زیست است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

لینک خبر

لینک های ویژه


گوناگون

بهترین تعمیرگاه بنز در تهران

امداد خودرو مرودشت

امداد خودرو استان مرکزی


آخرین اخبار


ایسنا : طرح‌های قرارگاه «شهید آوینی» در خراسان جنوبی رونمایی شد

ایرنا : رویداد هم‌افزایی ارکان حاکمیتی در موضوع جمعیت یک کار الگویی است

مهر : دیدار خادمان آستان قدس رضوی با آیت الله مکارم شیرازی + عکس

ایرنا : استخر کشاورزی جان کودک چهار ساله اراکی را گرفت

ایرنا : فیلم | آغاز هشتمین جشنواره فرهنگ عشایر ایران در یاسوج

ایسنا : ۱۴۰۳ سال تحول در تربیت نیرو و اجرای برنامه‌های گفتمان‌ساز است

ایسنا : پیروزی قاطع الاهلی با درخشش محرز

تسنیم : خط و نشان استاندار هرمزگان برای پدرخوانده‌های فساد + فیلم

مهر : مراکز معاینه فنی زیر ذره‌بین بازرسان حمل و نقل ترافیک کرمانشاه

ایسنا : قرارگاه شهید آوینی ایده‌ای که شور و رونق فرهنگی را حاصل کرد

ایرنا : حملات روز شنبه رژیم صهیونیستی به نوار غزه / ۶۴ تن شهید و صدها نفر زخمی شدند

ایرنا : ۶۴ شهید و صدها زخمی در حملات امروز به نوار غزه

تسنیم : اتریش از طرح ضد مهاجرتی انگلیس الگوبرداری می‌کند

ایسنا : کیسه‌های پلاستیکی در طبیعت بلای جان حیات وحش شد

ایسنا : از نِکبت تا عزت

ایرنا : ریزش رای دهندگان حزب حاکم انگلیس / حزب کارگر پیشی گرفت

ایرنا : امیرعبداللهیان: دکتر ممتاز نه یک مشاور برای وزارت خارجه بلکه استاد و راهبر هستند

ایسنا : دومین همایش کشوری شعر «شمیم رضوی» در قروه برگزار شد

مهر : بهسازی ۶ کیلومتر راه روستایی در دلفان

مهر : طرح جوانی جمعیت در دستور کار مسئولان ارشد گلستان قرار دارد

ایسنا : توقف خانگی کایسری اسپور در غیاب لژیونرهای ایرانی

ایسنا : جامعه به نگاه‌های خیر اندیشانه نیاز دارد/ برگزاری رزمایش اهدای جهیزیه به نوعروسان در ساری

ایلنا : ویدیو: گل دوم تورینو به میلان توسط ایوان ایلیچ

ایلنا : ویدیو: گل اول تورینو به میلان توسط دوان زاپاتا

ایرنا : وزیر نیرو: سد «قیزقلعه‌سی» نمادی از دوستی و مودت مردم ایران و آذربایجان است

ایسنا : بازگشت به بازار صادرات، امیدی نهفته در صنعت تایر

مهر : برپایی مشاوره حقوقی کانون خدمت رضوی در آستانه اشرفیه

مهر : حضور خادمین رضوی در روستای جیرکویه خشکبیجار

مهر : دست رد نتانیاهو به ضرب الاجل مخالفان/شروط گانتز به معنای شکست است

ایسنا : گزارش اقتصادی سفیر ایران در قطر به امیر عبداللهیان

ایرنا : جشنواره امام رضا(ع) می‌تواند به پایگاه اشعار آئینی کشور تبدیل شود

ایلنا : مهدی افشارنیک آزاد شد

ایرنا : سفیر واشنگتن در تل آویو : اسرائیل باید برای غزه پس از جنگ طرح داشته باشد

ایسنا : واکنش نتانیاهو و بن‌گویر به شروط بنی گانتس

ایسنا : خاکسپاری بازیگر قدیمی، علت تاخیر در پخش «سرزمین مادری» و یک رونمایی تاریخی

ایرنا : فیلم|دریادار ایرانی: در نیروی دریایی ۲ مدرسه قرآنی تاسیس کردیم

ایرنا : فیلم|دریادار ایرانی: ۲ مدرسه قرآنی در نیروی دریایی تاسیس کردیم

مهر : آغاز طرح پایش ۳۷۷ مزرعه پرورش ماهیان سردابی لرستان

ایرنا : سفیر ایران در قطر با امیرعبداللهیان دیدار کرد

مهر : دستگیری ضارب فراری در دامغان/ راننده باعث فوت عابر شده بود

تسنیم : نمایندگی ایران مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را تایید کرد

ایسنا : اما و اگرهای نمایشگاه کتاب که نباید مقهور اعداد و ارقامش بود!

ایرنا : متهمان سرقت از تریلی‌های ترانزیتی خارجی در سبزوار دستگیر شدند

ایرنا : سارقان دلارهای تریلی‌های خارجی در سبزوار دستگیر شدند

مهر : ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک وظیفه عمومی است

ایرنا : تصادفات جاده‌ای اسفراین ۱۱ مصدوم و ۲ فوتی داشت

ایسنا : ریسباف، آزاد و به روی مردم اصفهان گشوده شد

ایلنا : دستور رئیسی برای تدوین طرح حمایتی از فعالان فضای مجازی

مهر : ۵ هزار ساعت برنامه فرهنگی و هنری در استان سمنان برگزار می‌شود

Loader

در حال دریافت و بارگذاری جدیدترین اخبار

... لطفا چند ثانیه منتظر بمانید