رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران:

در منطقه ۱۹ هیچ بیمارستانی نداریم/هجمه سنگین سیاسی علیه تاکسی و اتوبوس «برقی»

در منطقه ۱۹ هیچ بیمارستانی نداریم/هجمه سنگین سیاسی علیه تاکسی و اتوبوس «برقی»

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به هجمه سنگین سیاسی علیه تاکسی و اتوبوس «برقی»، گفت: برخی این کار را زیر سوال می‌برند؛ اما این کار علمی است و نخبگان تحت تاثیر جو امیال سیاسی برخی افراد سودجو قرار نگیرند.

به گزارش ایسنا، مهدی پیرهادی در همایش گرامیداشت هفته ملی سلامت که از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با اشاره به اثرات آلودگی هوا در سلامت مردم، اظهار کرد: در طول سال تعداد زیادی از مردم کشور به خاطر آلودگی هوا کشته می‌شوند. به این امر باید اهتمام داشت و یکی از مسائل راهگشا در این زمینه تاکسی‌ها و اتوبوس‌های برقی و توسعه حمل‌ونقل عمومی و واگن‌های مترو است.

وی با اشاره به بسته شدن قراردادهای اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی، تصریح کرد: برخی این کار را زیر سوال می‌برند؛ اما این کاری علمی است و نخبگان تحت تاثیر جو امیال سیاسی برخی افراد سودجو قرار نگیرند. قبل از این کار افراد می‌گفتند با تاکسی برقی و اتوبوس برقی موافق هستند اما الان که به نتیجه رسیده است قطعا هجمه سنگینی بر این موضوعات وارد می‌شود چراکه پشت این امر یک سری افراد سیاسی هستند که قرار است این اقدام را مورد هجمه قرار دهند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، تأکید کرد: حتما ما به برخی سیاست‌ها و برنامه‌های شهرداری تهران نقد داریم؛ اما کار خوب را نباید زیر سوال برد.

شهر تهران یکی از فقیرترین استان های کشور در حوزه سرانه‌های بهداشتی است

پیرهادی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نبود سرانه بهداشتی مناسب در برخی مناطق تهران، توضیح داد: نبود سرانه بهداشتی در برخی نقاط تهران یکی از نقاط ضعف تهران است. شهر تهران یکی از فقیرترین استان های کشور در حوزه سرانه‌های بهداشتی است؛ به طوری که در منطقه ۱۹ حتی یک بیمارستان هم نداریم.

وی با بیان اینکه در مراکز شهر تهران بیمارستان خصوصی خیلی کمتر وجود دارد و در جنوب شهر تهران نیز به ندرت بیمارستان خصوصی پیدا می‌شود، ادامه داد: این نقش حاکمیت و وزارت بهداشت و شهرداری را برای ایجاد مجموعه‌های بهداشتی و درمانی و ایجاد سرانه بهداشت در مناطق جنوبی بیش از پیش نشان می‌دهد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با اشاره به نقش کشاورزی و محصولات کشاورزی در سلامت، عنوان کرد: امروز به واسطه ایجاد مراکز میوه و تره بار و میادین میوه و تره بار و در مناطق ۲۲ گانه تهران، بیش از ۲۶۷ میدان و مرکز میوه تره‌بار در شهر تهران داریم اما متاسفانه میزان سموم در تعدادی از محصولات کشاورزی بیش از حد مجاز است که ما در این راستا به نوبه خود نامه‌نگاری و پیگیری با مجموعه‌های امنیتی و بالادستی کرده و به این موضوع اشاره کرده‌ایم.

وی ادامه داد: حتی در این دو سه سال اخیر در صحن شورا مطرح کردیم که بودجه‌هایی را برای ایجاد آزمایشگاه‌هایی تعیین کنند تا این آزمایشگاه‌ها این موضوع را بررسی و تشخیص دهند. قرار است قبل از پایان این دوره شورا، این آزمایشگاه تکمیل و ایجاد شود. البته وزارت بهداشت هم باید در این زمینه اهتمام لازم را داشته باشد.

پیرهادی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اهمیت سلامت آب در سلامت جسمانی مردم، درباره اقدامات شورای شهر و شهرداری تهران در این زمینه توضیح داد: زدن چاه‌های بسیار عمیق در برخی نقاط توسط برخی از دستگاه‌ها، قدری سلامت آب را به جهت کیفیت آب با افزایش نیترات به مخاطره می اندازد. البته این آب استاندار لازم را دارد؛ اما افزایش کیفیت آب بسیار حائز اهمیت است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه توسعه فضای سبز اقدام بسیار خوبی برای افزایش سلامت مردم است، ادامه داد: تعداد بوستان ها پس از انقلاب اسلامی ۳۱ برابر شده است، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار اصله درخت فقط در سه سال گذشته کاشته شده است. قطعا درباره قطع درخت باید حساسیت وجود داشته باشد و ۶۰۰ هزار درخت در کمربند سبز در اسفند ۱۴۰۲ کاشته شده است که نباید نادیده گرفت.

وی افزود: در حوزه هوشمند سازی آب و آبیاری هوشمند اتفاقات خوبی رخ داده است، بطوریکه ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای این امر گذاشتیم تا درختان و فضای سبز شهر تهران خشک نشود. ما بیش از ۱۰۰ ها مورد فعالیت فقط در این حوزه انجام داده‌ایم که شهرداری تهران آن را پیگیری کرده است. معتقدم باید به کار بد اشاره کرد؛ اما کار خوب را هم باید بیان کرد. نباید به خاطر موضوعات سیاسی نگاه صفر و صدی به موصوعات داشت.

پیرهادی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع «ساختمان سبز»، اظهار کرد: ساختمان سبز یکی از موضوعات بسیار مهمی است که حتی در حوزه سلامت اهمیت دارد. این استاندارد در کشورهای دیگر در حال اجرا است؛ اما در ایران تا به امروز این امر اجرایی و تدوین نشده بود. ما آن را بومی سازی کردیم. ساختمان سبز ۴۰۰ پارامتر دارد که طی جلسه‌ای با نخبگان آنها مطرح کردند که نباید در فاز نخست همه ۴۰۰ پارامتر را ارائه داد چراکه باعث می‌شود این کار اجرا نشود. ما کار را با ارائه حداقل ۲۰۰ پارامتر شروع و بعد آیتم های بعدی را اضافه می‌کنیم و اینگونه امسال ساختمان سبز نهادینه می‌شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، ادامه داد: امسال طرح جامع فضای سبز شهر تهران را مصوب می‌کنیم. طرح جامع آب خام نیز یکی از موضوعات کلیدی و مرتبط با سلامت است که شورای شهر و شهرداری در آن نقش دارد و امسال آن را عملیاتی می‌کنیم. از طرف دیگر مناقصه‌ای گذاشتیم و دانشگاه علم و صنعت برنده مناقصه «سیاهه انتشار» شد. تا ۱۵ ماه دیگر تمام می‌شود و کار علمی آن بیرون می‌آید. ممکن است آقایان تا پایان سال هم این را انجام دهند. آخرین «سیاهه انتشار» ما مربوط به سال ۹۶ است که اطلاعات آن برای سال ۹۵ بود. از سال ۹۶ به بعد کاری در این زمینه نشده است.

وی درباره نوسازی بافت‌های فرسوده و تاثیر آن بر سلامت، بیان کرد: نوسازی بافت فرسوده از جمله وظایف اصلی شهرداری است و ما هم این امر را تسهیل کردیم. حتی عوارض امسال را کمترین میزان در سالهای قبل در نظر گرفتیم و سعی شد عوارض بالای ۱۹.۵  نرود و حتی روند آن در خیلی مناطق به صفر نزدیک شد.

پیرهادی با بیان اینکه در خصوص جلوگیری از «فرسایش خاک» همه دستگاها عقب هستند، یادآور شد: برخی دستگاه‌ها با برداشت بی رویه از آب‌های زیر زمینی، موضوع فرونشست زمین را رقم می‌زنند. فرسایش خاک یکی از بحث‌هایی است که اگر منجر به فرونشست شود به راحتی قابل حل نیست.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، درباره اخطار به ساختمان‌های ناایمن، گفت: اخطار به ساختمان‌های نا ایمن از وظایف شهرداری است؛ اما دستگاه قضایی باید احکام قضایی و پیگیری قضایی این امر را انجام دهد.

وی درباره ایمنی در شهر، بوستان‌ها و معابر نیز افزود: لایحه اچ اس ای برای اولین بار در این شورای شهر تهران مصوب شد. تلاش شد تا این اتفاق رخ داد و در این دوره شورا رخ داد اما جای پایش و بررسی و بهبود این لایحه وجود دارد.

پیرهادی درباره اقدامات شورای شهر تهران در راستای افزایش مخازن آب اضطراری در مواقع بحران نیز خاطر نشان کرد: یکی از کارها این بود که این مخازن را به شدت افزایش دادیم. مخازن ۱۰۰ متر مکعبی و ۱۰ هزار لیتری در برخی نقاط شهر گذاشتیم تا مردم در مواقع بحران برای چندین روز از آب شرب آشامیدنی استفاده کنند.

انتهای پیام

لینک خبر

لینک های ویژه


گوناگون

بهترین تعمیرگاه بنز در تهران

امداد خودرو مرودشت

امداد خودرو استان مرکزی


آخرین اخبار


ایرنا : معاون وزیر جهاد کشاورزی : شوری خاک از دغدغه های جدی کشور است 

ایرنا : قاچاقچی هرویین در ابهر دستگیر شد

ایرنا : معاون استاندار اردبیل: اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر درباره بارندگی‌ها انجام شود

مهر : ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد

ایسنا : حکایت انگشتری که قرار است گره‌گشا شود

ایرنا : ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

ایسنا : «سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیایی شد

ایسنا : دستگیری ۹۸ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در تفت

ایرنا : هلال احمر کردستان خدمات پزشکی رایگان در مناطق محروم قروه ارائه کرد

ایرنا : شهید«حجت کاروان» پس از ۳۸ سال با کاروان شهدا به خانه بازمی‌گردد

ایسنا : تعداد کشته‌های ارتش صهیونیست‌ها در عملیات «کرم ابوسالم» به ۴ نفر رسید

ایسنا : قیمت حبوبات کاهشی می‌شود

ایسنا : رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس‌زدگی فاضلاب بر اثر بارندگی‌های در شهر ایلام

ایسنا : بالغ بر ۱۰.۷ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در خراسان شمالی در حال اجرایی شدن است

ایسنا : بررسی شعر قیصر امین‌پور در «جهان جهنم است»

مهر : بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد

ایرنا : ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت

ایسنا : صدور بیش از ۳۰ هزار جریمه برای توقف روی خط‌عابر در ۲ هفته اخیر

مهر : دومین دوره انتخابات موسسه هنرهای نمایشی استان برگزار شد

ایرنا : توزیع بیش از ۱۰ هزار تن کود شیمیایی در همدان

ایرنا : آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیر عمد در استان بوشهر

ایلنا : دلار در آستانه سقوط به کانال 60 هزار تومان

ایلنا : ویدیو: توقف خودرو مسی برای سلفی با هواداران(ویدیو)

تسنیم : پیشرفت کاری 35 درصد مسکن ملی شهرستان ملایر

ایسنا : هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران/ احتمال وقوع سیل

ایرنا : بازگرداندن ۱۳۵ هزار یورو ارز دولتی به خزانه بیت‌المال در قم

مهر : علیرضا کوشک‌جلالی به تماشاخانه ایران‌شهر می‌آید

تسنیم : یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد

تسنیم : توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است

تسنیم : تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر

مهر : ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین

ایلنا : بازدید اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای ایران

ایلنا : بعید نیست حزب محافظه‌کار در انتخابات شکست بخورد

مهر : عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان

ایسنا : فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی

صدا و سیما : کشف و شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی در استان فارس

تسنیم : هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند

ایسنا : مراغه، مهد شاهکار معماری با گنبدهای تاریخی

ایرنا : بارش های بهاری سه هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی باشت خسارت زد

تسنیم : محکومیت 1.5 میلیاردی قاچاقچی سوخت در دماوند

مهر : بوستان رازی به محیط ویژه نوجوانان تبدیل می شود

ایسنا : اروپا بی‌اعتماد به آمریکا/ مسیر ناهموار تعامل با غرب

تسنیم : صدور 10 مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

ایسنا : سناتور آمریکایی: کمک‌های مالی آمریکا به اوکراین، پول قرضی است

مهر : پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد

ایسنا : دستگیری دو جستجوگر مسلح گنج در گرمدره

ایلنا : خودمان را با آب بشوییم یا با دستمال پاک کنیم؟

ایسنا : دبیرستان‌های فرانسه هم به خیزش دانشجویی علیه جنگ غزه پیوستند

ایسنا : توزیع کودهای یارانه ای در یزد بر اساس الگوی کشت

Loader

در حال دریافت و بارگذاری جدیدترین اخبار

... لطفا چند ثانیه منتظر بمانید